Vinfika

 
Jag tror att Emma och jag hade en känsla över vilken succé Eurovision skulle bli för Sverige's del... I lördags mötte jag nämligen upp denna sköna böna vid Totally Swedish där vi stod länge och kikade på alla svenska hushållsfavoriter. Det är rena rama ICA i miniformat! Vi var på jakt efter godsaker att äta under Eurovision som vi skulle se i Svenska Kyrkan framåt kvällen.
 
En kexchoklad och en Plopp fick följa med i min väska. Foto: Emma
Emma packade ner en påse lösgodis!
 
Nu började Eurovision-firandet i förskott! En spontan idé från Emma gjorde att vi spenderade eftermiddagen på hennes balkong, tittandes ut över Themsen. Vi hann i alla fall sitta ute i fem minuter innan det började regna. Vi hade köpt med oss varsin liten flaska vin från Sainsbury's som vi skålade med medan vi knaprade på kex.
 
Skål!
Eftersom jag var ett stort fan av Sailor Moon som liten blev jag väldigt glad över att se det här klistermärket på baksidan av ena stolsryggen!
 
Vi spenderade en eftermiddag full med skrattanfall och fotoshoots. Vilken galet skön brud det här är. Efter några timmar hemma hos Emma styrde vi kosan mot Baker Street där vi mötte upp Lisa och Johanna. Det var dags för Eurovision!!!
1 Anonym:

skriven

Hahahaha jag har nog aldrig sett rakare ut!! 😂😂

Svar: Hahahaha!! 😂😂
nurseinthemaking.blogg.se

Kommentera här: