Ed Sheeran hade Wembley runt sitt lillfinger

 
Den där sista helgen i London (det är nu 3 veckor sedan...) blev en av de allra bästa och mest minnesvärda. På lördagen var det dags för Emma's 20-årspresent - vi skulle se Ed Sheeran på Wembley!! Vilken kväll det blev. Helt, helt, helt, helt, HELT magiskt. Har du chansen att se Ed live någon gång - ta den. Du kommer inte bli besviken.
 
 
Vi var på plats redan innan dörrarna öppnade, vid 16.30. Kl 18.00 klev ett av förbanden upp och kl 19.30 klev nästa förband upp (det bästa!). Fler och fler av publiken samlades innanför Wembley's väggar och man kände hur ljudnivån ökade som ett flygplan på väg att starta. Varje gång Ed's namn nämndes på scenen drogs trycket upp minst 25 steg och när huvudpersonen väl kom in exploderade Wembley. Han gav 100% från första till sista låt, utan stopp. Vi fick även reda på efter ungefär halva konserten att den kommer göras till en konsert-DVD! Hoppas Emma kommer med i bild, perfekt minne för 20-åringen, haha!
 
 
Desto mörkare det blev, desto mer stämningsfyllt blev det. Kameralampor togs fram under de långsamma låtarna och hela stadion blinkade i små, tindrande ljusglimtar. Där stod vi, mitt i ett hav av människor, och fick lyssna till musik som bara blir bättre när den är live. De två sista låtarna - "You Need Me, I don't Need You" och "Sing" - blev de bästa på hela kvällen; de som satt framför oss hade redan lämnat arenan vilket gjorde att vi kunde se utan problem och vi sjöng tills våra röster brast totalt. Hesa som bare den sprang vi sedan till bussen (egentligen helt i onödan) och tog oss hemåt, öronen fortfarande ringande och leenden fortfarande fastetsade i våra ansikten. 
1 ELin Andersson:

skriven

Hej kul blogg du har! Riktigt intressant. Ville bara kolla med dig om du vill höra av dig till mig via min mail och berätta lite mer om att vara au pair i London, hur du fick jobb osv. Är väldigt intresserad av det och jag hade blivit superglad om du ville skicka iväg ett mail till mig. :)

Tack på förhand, Elin

2 Daniella 🌙:

skriven

Vad gör du nu när ditt år är slut? :)

Kommentera här: