West End Live - Dag Två

 
Dag två av West End Live öppnades dörrarna inte förrän vid lunchtid. Efter en välbehövlig sovmorgon efter midsommarfirandet möttes Frida och jag upp vid Waterloo kl 11. Vi var på jakt efter biljetter till Jurassic World på IMAX Waterloo men eftersom det även var fars dag här i England just denna söndagen var det förstås slutsålt.. Istället travade vi upp till Leicester Square och hittade biljetter till en eftermiddagsvisning!! Yes!
 
Efter en kort promenad ner till Trafalgar såg vi att kön ringlade runt torget precis som igår men den här gången fortsatte den... Och den fortsatte... Och fortsatte... Och fortsatte... Det var nästan löjligt hur lång den var, haha! Vi fick nästan gå runt hela Trafalgar innan vi hittade slutet på kön! Dock hade dörrarna öppnats redan så kön rörde sig framåt. Till slut gick det fortare att komma in i festivalområdet än det tog att hitta slutet av kön.
 
 
Det kändes som att det var mer folk den här dagen men så var ju vädret nästan oförskämt bra. Johanna kom och gjorde oss sällskap efter ett tag och vi spenderade en dag tillsammans med teatergrupper som Bacharach Reimagined, Lejonkungen, Matilda, The Commitments, Stomp, Billy Elliot och Thriller.
 
 
När Thriller klev in på scenen blev det nästan konsertkänsla på festivalområdet. Händer vajade i luften, det dansades, klappades händer och sjöngs i mängder. Publiken älskade det och vi blev bjudna på 4-5 nummer! De hade verkligen valt ut bra musikalartister att ta sig an rollen som Michael Jackson, det var likt både utséendemässigt och sångmässigt. 
 
 
Efter West End Live gick vi till Pret, köpte oss kalla drycker att kyla ner oss med i värmen och tog oss till St James's Park där vi slog oss ner i gräset och tittade på folk, drog i oss D-vitaminer och snattrade på som alltid. Efter ett tag kom vi på vilka vi var som faktiskt satt där i gräset... Alla tre kommer nämligen från samma stad! Västkustbrudarna for the win! Så glad att jag har dessa två 
 
Vi befinner oss ju faktiskt i London och här händer det grejer även på dagar man tror kommer bli "lugna". När vi sitter där i gräset hör vi hästhovar och vi for upp. Dessa hästar och vagnar kommer då travandes längs The Mall. Inga kungligheter denna gången men vi bjöds på häftiga kostymer! 
 
Efter middag på Garfunkel's alla tre med klassikern Fish&Chips gick Frida och jag till Empire och såg Jurassic World. VILKEN FILM!! Det här är lätt åtets film (eller i alla fall en väldigt stark kandidat), Steven Spielburg är ett geni. Spänningen låg som ett täcke över hela biosalongen och vi gick därifrån babblandes om dinosaurier och vilka små hintar man kunde hitta till de tidigare filmerna.
 
Foto: Frida
Denna söndag - som även var min 1-årsdag i London!! - avslutades på en av de många broarna över Themsen med en nedgående sol i ögonvrån.

Kommentera här: