Burger & Lobster

 
Med denna solnedgång som sällskap stod jag en tisdag och väntade på två av de allra första personerna jag träffade här i London: Frida och Maja. Så många skratt har utbrutit mellan oss tre, speciellt över en scen i Mockingjay... Nu var det dock dags för Frida att ta sig hemåt till Sverige efter hennes år i London och som avslut ville hon gå till Burger & Lobster, ett populärt och turisttätt ställe i Soho. Efter att ha möts upp vid Leicester Square var det dit vi styrde fötterna.
 
 
Efter att ha väntat i 40 minuter fick vi vårat bord. Resturangen var proppfull med folk och vi hann knapra i oss två små skålar med popcorn innan det var vår tur, haha. Vi hade sedan innan bestämt vad vi skulle beställa in: Lobster Roll, deras specialitet. Vi var inte besvikna för fem öre, det var något av det godaste vi mumsat i oss här i London. Lite åt det dyrare hållet så om du kommer hit för att äta, bli inte förvånad om du får lägga ut runt £30. Det är det dock värt för ett engångsbesök!
 
Foto: Frida
SÅ GOTT.
 
Efter att ha sutti och pratat bort tiden tills klockan blev sent gick vi tillbaka mot Leicester Square för att ta tuben hem. Efter att ha gått runt ett hörn och nästan krockat med Jamie Campbell Bower (skådespelare, sångare och numera även musikalartist!) kom vi fram och det var dags att säga på återseende... Frida, du underbara människa, vad jag kommer sakna dig!!!

Kommentera här: