Semlor finns att hitta på sidogatorna

 
Men ser man på! Semlor går att finna även i London. Med fettisdagen som tickar närmare och närmare var det dags för en hederlig semla (som Linnéa och Ellinor drömt och pratat om hur länge som helst). Fem goa tjejer och ett värdbarn mötte jag upp i Covent Garden för att promenera den korta biten till "Bageriet - The Swedish Bakery". Var det himmelriket eller var det himmelriket?!
 
 
Kakor. Bullar. Prinsesstårtor (!). Semlor. Kolakakor. Chokladbollar. Kringlor. Nämn ett bakverk som finns på det klassiska svenska caféet och du har det här, i detta lilla men så mysiga bageri. Semlorna var gudomliga, allt svenskt blir så mycket godare när man inte befinner sig på hemmaplan. Även engelsmän droppade in flera gånger för att köpa olika bakverk under timmen vi spenderade på "Bageriet". 
 
Josefine, Moa, Linnéa, Josefine och Ellinor.
 
Glada, nöjda men lite besvikna över att semlorna tog slut så snabbt begav vi oss på jakt efter ett annat ställe att slå oss ned på. Ett kallt/ruggigt/regnigt London är inte roligt att utforska promenerandes så vi hamnade på Nero och åt soppa till lunch. Mat är livet, livet är mat. 
1 linnea:

skriven

Kan inte släppa hur GOTT det var..? SEMLOR IS MY LIFE

Svar: HAHHAHAHA, bäst är du!!!
nurseinthemaking.blogg.se

2 linnea:

skriven

Rättelse: MAT i allmänhet is my life

Svar: Sant!! Man kan inte annat än älska det...
nurseinthemaking.blogg.se

3 Emelie - Lever drömmen i Paris!:

skriven

Åååh, så gott och mysigt det ser ut!

Kommentera här: