En nybliven 21-åring

Från vänster: Maren, Linnéa, Josefina, Maria, Johanna, Johanna, Lisa, Emma.
 
I helgen firade vi vår svenska Johanna som blev tjugoett i veckan. Det har blivit som en liten tradition att vi går och äter brunch när det vankas födelsedag och den här lördagen var inget undantag. Vi styrde stegen mot Covent Garden och hittade till slut plats för nio personer inne på Le Pain Quotidien. 
 
 
Oj, vilken flashback jag fick när jag klev in genom dörren. Det var som ett stiga tillbaka till den där vår/sommar dagen i Paris då fyra spralliga tjejer öppnade dörren till Le Pain Quotidien för att äta frukost innan de gav sig ut för att utforska Paris. Nu satt jag istället med åtta lika underbara vänner i London och hade minst lika roligt!
 
 
Vi åt tills vi storknade, allt från granola's till crunola's, pain au chocolat, crossiant, te i olika slag, yoghurt, apelsinjuice i överflöd, bröd i massor (med hallonsylt på) - mums. Vi gav Johanna presenter och skrattade bort några timmar. 
 
När brunchen var över gick vi på musikalbiljettsjakt! På Leicester Square kan man - om man har tur - hitta riktigt billiga biljetter men man kan även gå till biljettkassan på teatern där musikalen/teatern visas och försöka få tag på biljetter på plats. Man sitter inte direkt på front row men det är ändå inga dåliga biljetter. Johanna, Linnéa, Maren, Josefina, Maria och jag bestämde oss först för Mamma Mia men på väg till teatern där vi skulle försöka få tag på biljetter gick vi förbi Lyceum Theatre där de visar Lejonkungen. Johanna's favoritfilm i musikalform; finns det något bättre att se på ens födelsedag? Vi gick därför in till biljettkassan och tro du inte att vi fick fatt på biljetter?! Sex stycken för 25 pund styck. Det var dock ståplatser vilket betydde att vi skulle stå upp i två och en halv timma... Det var dock värt vartenda öre och värk!
 
 
Vi var alla helt saliga när vi gick därifrån, när mörkret lagt sig över London. Både  Linnéa och jag har sett Lejonkungen innan men den är fortfarande lika bra och mycket värd att se mer än en gång. Vi skiljdes åt utanför teatern, nöjda och glada, efter ett födelsedagsfirande som slutade på topp. 
1 Daniella 🌙:

skriven

Visste inte det där om biljetterna, tack. :)

2 Linnea:

skriven

Åhhh vilken bra dag det var! Fleeeeer sådana tack! <3

Svar: Visst var det en bra dag!!!???!!! Underbart! De kommer lastat!<3
nurseinthemaking.blogg.se

Kommentera här: