Holland Park

 
Under Lisas sista helg begav vi oss på söndagen till Holland Park. Efter en seg start fick Lisa tag på kaffe på Ner och där sköt energin i höjden! Haha, Lisa var tillbaka! Vi hoppade på två bussar och tog oss igenom London till parken som jag besökt en gång innan, för närapå ett år sen. Väl framme gick vi igenom ett av de finaste områdena i Kensington på väg mot Holland Park.
 
 
Vi travade runt bland blommorna och bladen tills Frida och Alva ringde upp och vi bestämde oss efter många om och men ("Vi är vid blommorna!" "Ja, men där är vi också!") att mötas vid Kyoto Garden. Det är den bästa delen av Holland Park, med ett vattenfall, en damm, fiskar och träd - allt i japansk stil. 
 
I väntan på Alva och Frida kom en påfågel travandes och vi fick till och med se fjäderskruden i all dess prakt.
Foto: Lisa
Du kan skymta det vackra vattefallet bakom träden i förgrunden.
Frida - som snart skulle fylla 22 då detta kortet togs - fick låna ballonger av två tjejer som hade fotografering i parken! 
 
Till slut slog vi oss ner på en stor gräsmatta och underhöll oss med att kasta vindruvor i munnarna på varandra, äta mat, kasta frisbee, skratta och ta det lugnt i solen som ibland skymtade emellan molnen. Jossan gjorde oss även sällskap! 
 
Foto: Jossan
 
Mot kvällen styrde Lisa, Jossan och jag kosan mot Kew där vi mötte upp Emma och hennes härliga värdbarn. Vi spenderade kvällen hemma hos dem, ätandes KFC, sittandes i utemöblerna och A tog även fram ett hopprep som hon, Jossan och jag underhöll oss med! Det var precis som att hoppa tillbaka till tredje/fjärde klass då allt man gjorde på rasterna var att hoppa hopprep. En underbar söndag! 

Kommentera här: