Vi börjar med Covent Garden

 
 
En bra söndag spenderas lite överallt i London! Jag mötte upp Frida vid Covent Garden där vi började dagens äventyr. Vi vandrade runt bland alla människor på väg till vart-det-än-är-de-ska och tittade på alla olika showartister, underhållare, magiker och musiker runt om i området.
 
 
Den här snubben fattade vi tycke för! Han var en sorts cirkusartist skulle man väl kunna kalla det. Jonglering, både med bollar och stavar, jojo-tricks och (som på bilen ovan) cyklandes på en enhjuling jag vet inte hur långt uppe i luften!! Han tog upp Frida att medverka i showen också, haha. Att vi inte dog när han tittade bort mot oss men som tur var valde han Frida och inte mig. Hon fick bl.a. hålla en tändsticka medan Herr Cirkusartist snurrade jojon mot änden tills den började brinna. Rätt häftigt!
 
 
Vi vandrade sedan iväg på jakt efter ett ställe att äta. Det blev till slut China Town där vi hittade en mysig liten resturang med uteservering.
 
 
Vi fortsatte på vår promenad och hamnade på Picadilly Cirkus där vi tittade på ett gäng dansare som skakade loss till "Gangnam Style". Sådant här finns lite överallt i London, människor som ofta är väldigt talangfulla som förgyller vardagen. Det är allt från musiker till dansare eller varitéeartister som Mr Cirkusartist som vi såg i Covent Garden!
 

Senare på eftermiddagen hängde vi på ett gäng au pairer som skulle träffas i Hyde Park. Fridas vän Gabriella var där men vi tre drog vidare ganska snart (när regnet började ösa ned!) till Costa för kaffe/te/varm choklad. Det behövdes i den där kalla snålblåsten och regnet!