En orange horisont

I lördags påbörjades Lisa's sista helg innan hemresan från London. Ett av hennes sista göromål var att shoppa upp lönen! Lisa och jag möttes upp på Oxford Street på förmiddagen och hamnade inne på Primark där Lisa gjorde sådana fynd!! De andra butikerna gav inte lika många kap som vårt första stopp så vi gick snart till Hyde Park och satte oss med vår lunch (mat är livet, livet är mat). Efter att ha hängt där ett bra tag åkte vi hem till mig en snabbis innan det blev ännu mer farande och flängande. I Hammersmith mötte vi upp Emma och Jossan på Wasabi. Det köptes sushi och sedan spenderade vi resten av kvällen nere vid Themsen, med solnegången framför oss.
 
Mitt UV-filter sprack när väskan åkte i asfalten under dagen därav reflektionerna i motljusbilderna. Som tur var  var det bara UV-filtret som sprack men paniken var inte långt borta när linsen helt plötsligt visade rejäla repor... 
 
Eftersom vår kära goseboll Emma fyller 20 år till helgen firade vi henne lite i förskott. Lisa gav henne en hemlig överraskning (PAYBACKTIME!) som kommer ske i Sverige och jag ska ta med henne på Ed Sheeran på lördag. Upplevelser är verkligen vår grej! Vare sig det är överraskningar med bröder, Paintball, musikaler, konserter - när det vankas födelsedag vankas det även en upplevelse.
 
 
Foto: Lisa
Foto: Lisa
 
Vi hade en helt, helt fantastisk kväll som kommer lagras på hårddisken som också kallas hjärnan under en mycket lång tid. Underbart sällskap, varmt sommarväder och skratt som ekade över Themsen.
1 Alexandra :

skriven

Ska snart resa till London så kom gärna med tips på vad som måste göras i London när man väl är där på min blogg! :)

Kommentera här: