Barnen jag spenderar dagarna med

 
Låt mig presentera de barn som förgyller mina dagar, samtidigt som deras spring i benen får mig att vilja sova femton timmar om dygnet, haha.
 
M, 5 år (översta bilden) älskar Frozen, prinsessor, knep och knåp, puppetshows, teparty, att sjunga alla möjliga låtar och leka kurragömma. Hon testade mig en del i början och var nästan för glad över att få leka med mig men nu när det lagt sig är det lätt att ta hand om den här sötnosen. Hon går i skolan på vardagarna vilket gör att vi endast ses på morgonen och kvällen då det ibland inte finns tid för lek och bus. Istället har vi filmkvällar och sleepovers när det blir barnpassning på kvällstid. 
 
G, 1 år (nedersta bilden), är en riktig solstråle, det finns aldrig ett ögonblick då hon inte spricker upp i ett leende. Hon älskar kramar, att busa med sin syster, hoppa i soffan, bygga med klossar, musik, barnprogram (hon blir helt uppslukad av Chuggington som vi kollar på under morgontimmarna) och långa promenader i vagnen. Det är denna tjej som jag spenderar de största delarna av min arbetsdag med. Vi tar promenader efter promenader i det fina vädret, busar, leker, äter och sover på repeat.
 
De här två busfröna är ett oslagbart team!