Happy 19th!!

 
I lördags fyllde ingen mindre vår favorityska Johanna år! Nitton bast. Happy birthday, you crazy human being!! Dagen till ära åkte vi upp i The Shard och drack goda drinkar, träffade en 90-åring som gav oss hopp om mänskligheten och tog hur många bilder som helst på utsikten (baren vi besökte låg nämligen på 32:a våningen!) innan vi tog oss till Maddox. Totalt var vi tio stycken: Emma, Maria, Sara, Frida, Johanna (sv), Johanna (ty), Lisa, hennes två barndomsvänner Annie och Therese och jag. 
 
 
Kommer du ihåg att jag nämnde en 90-åring som gav oss hopp om mänskligheten? Johanna ville egentligen inte att vi skulle sjunga för henne i en bar full med människor men det gjorde vi ändå (mohahaha!) och stora delar av barbesökarna sjöng till slut med. På andra sidan väggen där vi satt höll det till en annan födelsedagstillställning för en äldre man. Efter ett tag kom en av hans gäster över och sa att han hemskt gärna ville önska Johanna grattis på födelsedagen (de hade hört när vi sjöng), så Johanna gick dit och pratade ett tag. Vi blev helt tagna när han sedan kom tillbaka till vårat bord lite senare bärandes på en bit av hans födelsedagstårta och gav den till henne. Vilken människa!!!!!!!!!!! 
 
 
När klockan närmade vid halv tio gjorde vi oss redo att ta oss till Maddox, en nattklubb inte långt ifrån Oxford Circus. Det visade sig dock vara lite av en besvikelse, man kunde inte prata med varandra för fem öre eftersom basen dunkade så man knappt hörde sina egna tankar. Att nattklubbarna i London är väldigt ytliga (du kommer praktiskt taget inte in om du inte har klackar och klänning) är inte heller något som ger positiva vibbar så vi åkte hem ganska tidigt. Vi träffade dock Moa, Ellinor och Jossan vilket alltid är lika kul!
 
 
Emma, Maria och jag gick till Wok To Walk efter Maddox och köpte mat innan vi gick till nattbussen, jag med mina klackar i händerna (skavsår deluxe) och tjejerna med varsin box med mat. Det var en lyckad kväll trots besvikelsen över Maddox, baren i The Shard var helt fantastiskt och sällskapet var lika fenomenalt som alltid 

Kommentera här: