Mamma Mia, vilken lördag!

 
Helgen började på lördagen med att jag mötte upp Maren, Linnéa, Sara och Maja vid Waterloo Station strax innan lunchtid. Vi hade siktet på både ett försök att få tag på musikalbiljetter och lunch i Covent Garden. Till en början strosade vi dock runt i en marknad vid Southbank innan vi vandrade över Themsen för att leta upp Novello Theatre. 
 
Det härliga sällskapet!
Foto: Linnéa
 
Lyckliga musikalbiljetthaffare!! Som jag har skrivit om innan så kan man om man har tur hitta billiga/bra biljetter inte bara på Leicester Square även direkt ur biljettkassan på teatern. Se dock till att vara i tid! Vi var på plats runt tolvtiden och lyckades få biljetter till föreställningen kl 3. Särskilt billigt vet jag inte om det var - vi betalade £67 var men vi hamnade dock på tredje raden!! Det var värt vartenda pund. Maren hade redan sett Mamma Mia! förra veckan och Linnéa har sett den inte mindre än fyra gånger så det blev Maja, Sara och jag som taggade musikal den här gången.
 
Foto: Linnéa
 
Innan ridån gick upp tog vi oss till närbelägna Covent Garden och hamnade på Le Pain för lunch (vad ovanligt!). De andra gångerna vi har befunnit oss här har det alltid blivit brunch men den här gången satsade vi på lunchmenyn istället med sallader, soppor och pajer! Så fruktansvärt gott. Vi pratade och skrattade oss igenom någon timme innan vi gick in i affärer ett tag.
 
 
Sedan var det dags! Tre otroligt spända au pairer tog sig fram till dörrarna och satt snart på rad tre. Snacka om att se bra. Mamma Mia! är ett riktigt lyckopiller, oj vad vi skrattade. Om du har sett filmen och älskar den så tänk dig att se den live... Med fantastiska sångare, dansare och musik som får en att börja ställa sig upp och dansa (vilket man faktiskt gör i slutet). 
 
När föreställningen var över kunde ingen av oss sluta le och vi tog oss snabbt vidare mot nästa destination: Svenska Kyrkan för veckans Melodifestival. Där mötte vi även upp Lisa och Emma och vi spenderade kvällen med att äta godis, diskutera vem vi trodde skulle gå till andra chansen/final och hade lika roligt som vanligt!
 
Mamma Mia, vilken lördag!

Kommentera här: