En klassisk söndag

 
Söndagen började kanske inte på bästa sätt... Tanken var att möta upp härliga Maja, Frida, Alva och Maren på Leicester Square för att äta fish&chips (aka, det bästa som finns) men efter att trafiken varit brutalt långsam slutade det med att jag kom 40 minuter för sent och efter några missförstånd hamnade Maren och resten av oss på olika ställen... När jag kom upp från tuben på Leicester möttes jag dock av dessa nya, fina planscher av Les Miserables och det fick upp humöret. Att sedan få äta lunch med tre goa brudar gjorde inte det hela sämre, solen sken och det var riktigt varmt vårväder!
 
Foto: Frida
Foto: Frida
 
När vi ätit oss mätta lockade solens strålar så vi gick den korta biten till Leicester Square där vi bestämde oss för att köpa oss glass. Årets första glass i solen! Självklart blev det Häägen-Dazs men den här gången gick vi till take-away-avdelningen istället för serveringen. Efter att ha valt vilka glassar vi ville ha satte vi oss ned på en bänk, solbrillor på näsorna och tittade på folk medan vi njöt av vårvärmen. 
 
 
Innan vi visste ordet av började det dock mulna och vi bestämmde oss för att spendera resten av eftermiddagen i de sköna stolarna i en biosalong. Gud, vad jag älskar söndagsbio... Efter många om och men blev det Ex Machina med Alicia Vikander som vi valde att se. En smått annorlunda men häftig film som stundtals var lite långtråkig men Alicia Vikander är ju hur fantastisk som helst. 
 
Jag var tvungen att ta en badass bild med Svampbob...
Foto: Alva
 
 
För en gångs skull var det fortfarande ljust när vi kom ut ur bion! Det har inte hänt på länge. Efter att ha hjälpt några turister att hitta till Victoria's Secret (de var svenskar upptäckte vi efter ett tag haha!) gick vi skiljda vägar. Det är såhär en söndag ska spenderas: god mat, skratt i goda vänners lag och en bio på det. 
1 Emelie - Lever drömmen i Paris!:

skriven

En klassisk söndag? Ja, du har det då inte illa! Hur mycket bra lyckas man pressa in på en dag?
Älskar dina inlägg, för du skriver på ett så glatt och och spraligt sätt, så att man själv blir helt livspepp i hela kroppen. Och hur god ser inte den där glassen ut, mmm? Har du några favoritsmaker från Häagen-Dazs?

Kommentera här: