Semesterlirare, dag fyra

 
Den näst sista dagen på vår semester kan egentligen räknas som "den sista", eftersom den femte dagen mest bestod i en långfrukost, därefter städning av huset innan avfärd tillbaka mot London. Under vår fjärde dag tog vi dock vår längsta cykeltur: 2 mil totalt! Vi hade som mål att ta oss till en stad ute på kustspetsen: Selsey. Det blev ett väldigt knep och knåp när vi bara hittade cykelvägar som tog oss ut på stora vägen... Runt och runt körde vi bland villaområden innan vi till slut kom ut på stranden och drog våra cyklar genom gruset. Sedan fick vi reda på att vägen vi hade tänkt ta var avstängd så vi fick cykla runt en plantage... Motvinden höll på att knäcka oss men vi kämpade på! Till slut fick vi dock nog och sa: "Vi letar upp havet istället!" Och det gjorde vi. 
 
Vi cyklade förbi en del spejsade semesterhus...
 
Till slut kom vi hit, en bit strand inte så långt ifrån Selsey men för att komma ända fram hade vi behövt ta ännu en omväg. Vi satte oss istället i skydd av vinden (det blåste rejält) bakom några stenblock och åt vår lunch, läste och löste Wordsearch i någon timma efteråt. Sedan var det dags att cykla hemåt igen, 1 mil tillbaka igen. 
 
 
Det här var summeringen av vår underbara semester på kusten! Det var så härligt att bara få komma bort lite, från jobb och från alla måsten. Vi bara tog det lugnt, läste bok, löste Wordsearch, hoppade studsmatta, åt god mat (dagarna cirkulerade runt måltiderna, "när/vad ska vi äta nästa gång?"), cyklade runt i området, åkte på upptäcksfärder, fick se vyer och solnedgångar to die for och njöt fullkomligt av att befinna oss så nära havet. Många skratt och galna upptåg blev det på vägen! 
1 Cecilia:

skriven

Hej!
hittade dig på sts hemsida och tänkte ställa en lite fråga till dig :) jag flyttar till London på måndag som aupair (15/6) och är livrädd över att inte ha någon att umgås med, så jag undrar hur du fick kontakt med folk att vara med på din fritid? :) hör gärna av dig! cecilialennartz@outlook.com

Kommentera här: