Semesterlirare, dag ett, del ett

 
Förra veckan var det dags för "half-term", då au pairernas barn tar lov i en vecka. Lisa, Johanna och jag tog då chansen att sticka ner till kusten ett par dagar. I onsdags stod vi därför kl 9.30 på Clapham Junction Station och väntade in vårt tåg som skulle tas oss ner till Chichester och engelska sydkusten! 
 
 
Med medköpt lunch och snacks på tåget gick de knappa två timmarna som på räls (det var väl ett roligt skämt?!). Mycket tack vare de två filurerna som var mitt resesällskap, vilka härliga människor de är. Aldrig en lugn stund - det är som att ha med sig två fullvuxna barn 
 
Foto: Johanna
 
Framme! Efter en kort busstur från Chichester kom vi fram till West Wittering där vi skulle spendera hela fem (!) dagar. Något av det första vi gjorde var att springa ut i trädgården tillhörande huset vi skulle bo i, med solen som sköt ner sommarvärme på oss till sällskap, och hoppade studsmatta.
 
Våra kompanjoner! Under de kommande dagarna på kusten spenderade vi inte bara timmar vid havet utan även cyklandes runt i närheten (förutom den gången då vi cyklade två mil...).
Foto: Johanna
 
Våra kurrande magar kallade på hjälp och till slut cyklade vi till affären och köpte mat. Kvällens middag blev tapas!! Som avslutning på denna första dag tog vi sedan våra cyklar ner till stranden men där togs det så många bilder att det får bli ett eget inlägg. Totalt tog vi över 1 000 bilder med min systemkamera... Tangerade mitt rekord! Med en sådan fantastisk helg som vi hade ångrar jag dock inte att kameran åkte fram för varenda lilla grej vi gjorde. Det är minnen för livet. 
1 Daniella 🌙:

skriven

Behöver ni inte Jobba när barnen har lov? Det är väl då föräldrarna behöver er som mest - när de jobbar och barnen inte är i skolan? Kram!

Svar: Lov betyder ibland semestertider även för familjerna, det var därför vi kunde sticka iväg. Kram!
nurseinthemaking.blogg.se

Kommentera här: