Dags att skjuta färg!

 
En helg som vi har pratat om i flera, flera veckor var nu äntligen här! I fredags pratades det väldigt om vilket tåg som skulle vara bäst, när vi skulle vara på plats och om vi möjligtvis skulle åka samma tåg. Det var nämligen dags för Lisas födelsedagshelg och som hon lagt fram önskemål om så var det Paintball som stod på schemat under lördagen.
 
Jag mötte upp Jossan och Emma i Clapham Junction där vi hoppade på tåget mot Whiteleafe South, innan Lisa och Johanna hoppade på samma tåg någon station bort. Vi kom fram till vår slutdestination där vi gick uppför en rejäl mördarbacke för att komma fram till Go Paintball. Vi väntade ett tag på resten av vårt gäng och till slut kom även Alva, Sara och Johanna.
 
Don't mess with these warriors...
 
När vi kom in fick vi vår skyddsklädsel (militärdräkt, extra skydd för bröstkorg och rygg, patronhållare och skyddsglasögon) som vi hoppade i direkt innan det blev krigsmålning. Vi hade fått höra innan att det skulle göra rejält ont när man blir träffad av en paintball så de spända känslorna blandades med lite nervositet. Vi delade upp vårt gäng i två lag som sedan blandades med andra paintball-spelare. Vi fick informationsgenomgång och sedan var det ut på fältet som gällde!
 
Foto: Sara
Foto: Go Paintball
 
Under dagen spelade vi från 10.00-15.00, med pauser mellan varje spelfält samt lunch. Totalt fyra olika fält att spela på, två spel på varje fält. I början höll vi oss tillbaka och vågade inte riktigt satsa allt. När man dock blivit träffad en gång (och det gör ont, men det försvinner snabbt när adrenalinet pumpar runt) och man visste vad man kunde förvänta sig var det bara att köra på! Det är trots allt bara färg. 
 
Paintball är något jag mer än gärna gör igen för fy tusan vad kul det var!! Vi sprang runt med våra färgvapen och sköt på allt som rörde sig och försökte följa taktiken vi bestämt innan med vår lagkapten. Ibland låg jag mest på defensiven och hjälpte lagkamraterna medan jag ibland låg framme vid fronten (som de kallade det) och försökte lösa uppgiften vi hade framför oss. Varje fält hade olika uppdrag som vi skulle slutföra: ta en flagga från fiendens sida till vår egna, skydda ett fort, ta sig in i en bunker och och hissa upp tre flaggor i lagets färg.
 
 
Efteråt var vi blåslagna, trötta, i stort behov av vätska och fulla av färg. Det var det så värt!! Röd färg var det också så allt ser ut som blod... Vill dock påpeka att allt bara är färg!! Go Paintball hade tydliga säkerhetsregler så man kände sig aldrig otrygg när man spelade. Gillar du fart och fläkt, höga ljud och att ta fram den galna sidan i dig så är Paintball absolut något du måste testa! Våran kära tyska vann även pris för hennes insats i det Orangea laget! Lisa var också nöjd och glad vilket var pricken över i:et, det var ju trots allt den godingen vi firade den här helgen. Efter att ha spelat paintball större delen av lördagen var firandet dock långt ifrån över...

Kommentera här: