Walking in a Winter Wonderland

 
I lördags mötte jag upp Emma, Matilda, Johanna, Lisa och Maria för att gå på något som bara kan beskrivas som en julmarknadsnöjespark. Allt i ett! Vi hade hört talas om Winter Wonderland i Hyde Park, något som är stort för både turister men även en del Londonbor och det kan man ju inte missa. 
 
 
Vi gick in via Hyde Park Corner och hamnade mitt i Angel Christmas Market där vi hittade en massa godsaker (bokstavligt talat, du såg väl chokladfontänerna?). De små gatorna mellan stånden kryllade av människor som njöt av den ljumma kvällen, julmusiken som strömmade ut ur högtalare men även med hjälp av liveband, lamporna i träden och julstämningen som spred sig genom folkhavet. 
 
Till och med papperskorgarna hade fått sig en julig makeover!
 
 
Efter att ha mött upp Maria (min Londonkompanjon och jag som firade 5 månader i London i helgen!!) och även sprungit in i Frida och Sanna en snabbis bestämde vi oss för att crepes lät som en väldigt bra idé. Jag tror jag låter bilderna tala för sig själva och säger bara: DET HÄR ÄR FARLIGT GOTT.
 
Jag försökte vinna mig en gosig vän men det gick inte den här gången... Nära skjuter ingen hare. Foto: Lisa.
 
 
Matilda, Lisa, Johanna och jag fortsatte sedan äventyret. Vi trodde vi hade gått igenom hela Winder Wonderland-området men det fanns så mycket mer. Det var mycket större än Liseberg och om man ska hinna göra allt (åka berg-o-dal-banor och andra åkturer, åka skridskor m.m.) behöver man mer än en kväll. Vi vandrade istället runt och tittade på allt som fanns att se, provade hattar, köpte mössa och åt jordgubbar doppade i vit choklad (!). Vilken kväll!
 
Foto: Matilda
Foto: Lisa
 
1 Fellec:

skriven

Åhhh jag va där 2012 (dagen innan jul)
Snö och allt... <3
mys!

Svar: Med snö!?!? Åååh drömmen ju!!!! <3
nurseinthemaking.blogg.se

Kommentera här: