English Breakfast

 
Efter gårdagens utekväll fick Maria och jag idéen att ta en rejäl frukost - på engelskt vis. Korv, ägg, toasts, bacon, bönor m.m. som också går under namnet "English Breakfast" (engelsk frukost). Tummen upp för våra idéer! Det var mer brunch än något annat och matkoman var större än någonsin när vi väl ätit upp allt på våra tallrikar. English Breakfast finns att hitta lite överallt men vi tog bussen till Richmond och besökte Bill's. Ett toppenställe!
 
Menyn! Vi tog båda "Bill's Breakfast" (3:e uppifrån)
 
Foto: Maria
Korv, bacon, en potatiskaka, ägg (sunny side up!), varma tomater, champinjoner och en kopp mint-te till det. Good morning!
 
 
Efter vår frukost/brunch tog vi oss ner till Themsen och gick längs vattnet, tittade på folk och änder, njöt av det varma vädret och solen som sken ner över alla söndagsbesökare i Richmond och stannade för att titta på en grupp underhållare vid åkanten innan vi gick uppför en mysig gränd tillbaka till huvudgatan och vände hemåt.
 
 
En bild på ett häftigt hus får signera det här inlägget om en bra söndag som avslutar en ännu bättre helg!
 
1 Viktoria:

skriven

Ååååh vad mysigt! Jag älskar att äta frukost ute...!!! Det är bra Malin, prova en massa olika ställen, se en massa saker och så tar du med mig till de bästa grejerna sedan! English breakfast måste vi definitivt göra. Och afternoon tea!
Sending you my love! <3

Svar: Det ser jag fram emot! Ska visa dig runt överallt!!
nurseinthemaking.blogg.se

2 Veronika:

skriven

Vilken SNÖGGING du är!!! hoppas téet och maten smakade :D

Svar: Nämen TÖÖÖCK!!! Det var så goooott! :D
nurseinthemaking.blogg.se

Kommentera här: